Horeca in heel de gemeente Bergen wordt geteisterd door een notoire wanbetaler en ook een tankstation was slachtoffer. Een Duits sprekende vrouw met een blauwe Ford Focus station eet, slaapt en tankt maar betaalt niet. Uit één restaurant had ze zelfs de fooienpot weggegrist. Ook oppassen dus voor horeca en tankstations in Alkmaar en Langedijk.

Mediapartner NH Nieuws belde rond in gemeente Bergen. In de De Rustende Jager in Schoorl had de vrouw vier koffie niet afgerekend, maar de zoon van de eigenaresse was er achteraan gegaan en toen betaalde ze alsnog.

De Duits sprekende vrouw had bij een hotel-restaurant in Schoorl tweemaal geprobeerd een kamer gereserveerd. De eerste keer lukte dat niet, omdat de medewerkster haar verhaal niet vertrouwde. Een paar dagen kon de vrouw wel een kamer regelen, maar ze kwam uiteindelijk niet opdagen.

Daarnaast maakte de vrouw meerdere keren een afspraak bij de kapper, maar ook hier bleef ze weg. En liet een bril aanmeten, maar ze haalde die nooit op.  De dievegge heeft ook een keer getankt zonder af te rekenen.

Wie de vrouw aantreft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Gedupeerden worden verzocht aangifte te doen.
Pin It
Bekeken: 2721x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/