De maand maart staat bij Bibliotheek Alkmaar Oudorp geheel in het teken van 'Natuur' en worden er diverse activiteiten georganiseerd die met dit thema te maken hebben.

Op vrijdag 30 maart wordt de leestafel in de bibliotheek vrijgemaakt voor een gezellige leeskring rond het thema Natuur. Centraal staan twee korte verhalen over de natuur, eentje van Koos van Zomeren en één van Hans Dorrestijn.

De verhalen worden ter plekke aan tafel gelezen en daarna gaan de deelnemers er met elkaar over in gesprek. Doel is om in een gezellige, ongedwongen sfeer te genieten van een goed verhaal onder het genot van een kopje koffie of thee.

Opgeven kan via de website bibliotheekkennemerwaard.nl of in de bibliotheek. De leeskring begint om 14:00 uur en eindigt om 16:00 uur en deelname is gratis.
Pin It
Bekeken: 2192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/