De FNV nodigt alsnog alle partijen uit voor het verkiezingsdebat op 2 maart in Alkmaar. Initieel werden alleen de zeven grootste partijen uit de raad uitgenodigd om deel te nemen aan het debat.

Toen BAS zich alsnog aanmeldde werd deelname geweigerd. VVD en D66 hebben laten weten het daar niet mee eens te zijn en de VVD kondigde aan niet aan het debat deel te nemen als de overige partijen niet ook werden uitgenodigd.

FNV secretaris Ria de Graaf legt desgevraagd uit dan FNV in het hele land debatavonden organiseert. "Bij de selectie van de partijen kijken we naar het aantal zetels. De top 7 van de partijen met de meeste zetels worden uitgenodigd om te komen debatteren. De ervaring leert dat als er meer partijen aanwezig zijn dat er dan te weinig aandacht gaat naar de onderwerpen en het debat ."

Winnie Brouwer, bestuurder gepensioneerde FNV-leden, reageerde geschrokken op het bericht van VVD donderdagochtend. "We wilden de avond pragmatisch insteken en de resultaten van de afgelopen vier jaar belichten. De secretaris nodigt vandaag de andere partijen ook uit".
Pin It
Bekeken: 2992x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/