Zaterdag 3 maart organiseert Stadswerk072 weer een Natuurwerkdag, waaraan iedereen die het leuk vindt een groen handje te helpen mee kan doen. Er wordt op meerdere locaties onderhoud aan het Alkmaarse groen gepleegd.

In Park Rekerhout, de Oudorperhout, Vroonermeer-Zuid en aan de Branding Nollen-Oost worden wilgen geknot. In de Alkmaarderhout is onderhoud nodig aan de grasbermen van de Wilhelminalaan. Door blad en klimop te verwijderen krijgt de bijzondere paddenstoelenpopulatie in deze laan meer ruimte.

Opgeven kan vooraf maar ook ter plaatse bij de locatieleiders. De activiteiten starten om 09:30 uur en duren tot ongeveer 15:00 uur, inclusief lunch.

Wie graag wil helpen maar op 3 maart geen tijd heeft kan zich aansluiten de Vrijwillige Beheergroep Kruidentuin Rekerhout of de werkgroep Vlindertuin Groene Voet. Zij houden regelmatig werkbijeenkomsten. Het is ook mogelijk om een geveltuintje te maken of een stuk openbaar groen of een boomspiegel te adopteren (en dus te onderhouden).

Meer informatie is te vinden op stadswerk072.nl/kom-meedoen-in-het-groen/.

 
Pin It
Bekeken: 2633x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/