Vrijdag organiseert FNV een verkiezingsdebat in gemeente Alkmaar met belangrijke onderwerpen zoals jeugd- en ouderenzorg op de agenda. BAS schreef zich vanzelfsprekend in maar tot grote verbazing werd de politieke partij geweigerd.

“Het FNV motiveerde de weigering als volgt: om het overzichtelijk te houden, hebben we het aantal partijen beperkt. Maar op de uitnodiging stond niets over een beperkte inschrijving", aldus fractieleider Ben Bijl. "Ook stond er niet 'wie het eerst komt wie het eerst maalt'."

BAS vindt het onbegrijpelijk dat een Alkmaarse politieke partij die in de race is voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt geweigerd voor een openbaar debat. Bijl: “Het is ook niet eerder gebeurd in de aanloop naar deze verkiezingen van 2018 dat een partij ronduit wordt geweigerd bij een van de vele debatten.”

BAS betreurt de houding van FNV ten zeerste en beraadt zich op verdere stappen.
Pin It
Bekeken: 4160x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/