Op 1 januari 2017 zijn de BUCH-gemeenten (Bergen, Uitgeest, Castricum, Heemskerk) ambtelijk gefuseerd. Maar na ruim een jaar loopt loopt het nog niet zoals gewenst. Om dat wel voor elkaar te krijgen moet er geld bij.

Na het bestuderen van een aantal door de directie voorgestelde scenario's is er voor gekozen om eenmalig een bedrag van 4,5 miljoen te investeren en structureel 2,9 miljoen. Deze bedragen gelden voor de hele BUCH en zullen volgens een verdeelsleutel over de vier gemeenten verdeeld moeten worden.

De gemeenteraden buigen zich nu over het voorstel om meer geld vrij te maken voor de ambtelijke organisatie, waarna het bestuur een definitief besluit neemt. Naar verwachting zal het voorstel weinig tegenwind krijgen omdat de gemeenteraden destijds met een meerderheid akkoord zijn gegaan met de ambtelijke fusie.
Pin It
Bekeken: 2357x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/