Dolle pret, afgelopen woensdag in Sint Pancras. Op het speciaal aangelegde krabbelbaantje kon eindelijk geschaatst worden. En daar werd enthousiast gebruik van gemaakt door de Pancrasser kinderen.

Het ijsbaantje van zo'n twintig bij vijftien meter is voor het eerst aangelegd door de IJsclub Sint Pancras. "Het is een opgespoten tegelvloertje met nu 4 centimeter ijs er op. Met dit baantje is de kans veel groter dat de jeugd weer eens kan schaatsen in het dorp", vertelt ijsmeester Hans Klous aan mediapartner NH Nieuws.

Uitkijkend over de grote ijsbaan naast het krabbelbaantje, zegt Klous: "Die grote baan gaat 'm niet worden. Maar die kinderen hebben nu gelukkig ijspret. In december zijn we begonnen met de aanleg van de tegelvloer. Sinds zaterdag zijn we 's avonds en 's ochtends aan het sproeien geweest. Al die tijd en moeite is het allemaal waard."
Pin It
Bekeken: 2845x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/