Op zaterdag 2 en zondag 3 juni strijkt Kaeskoppenstad weer neer in Alkmaar en kunnen mensen zich wanen in de Oude Stad van de 16e eeuw. Wie graag wil figureren of anderzijds mee wil helpen kan zich vanaf 7 maart 12:00 uur inschrijven als vrijwilliger via kaeskoppenstad.nl.

Kaeskoppenstad is met zo’n 25.000 bezoekers en 750 vrijwilligers uitgegroeid tot het grootste evenement van Alkmaar. Bezoekers gaan op onvergetelijke tijdreis door de monumentale straatjes en ontmoeten onder andere rattenvangers, bedelaars, wezen, doodgravers, watergeuzen en stadsomroepers.

Figuranten krijgen een workshop om met elkaar te acteren. Ervaring is niet nodig. Na afloop worden de rollen definitief verdeeld. Wie al eerder meespeelde krijgt een verdiepingsworkshop. Natuurlijk zijn er achter de schermen ook vele vrijwilligers nodig, zoals voor de catering, grime, op- en afbouw, rekwisieten en de organisatie zelf.

Je kunt Kaeskoppenstad ook steunen met het symbolische bedrag van €15,73 per jaar. Als Kameraad ontvang je telkens twee kaartjes én in het eerste jaar een Kaeskoppen-boek!
Pin It
Bekeken: 2631x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/