Op 8 maart - Vrouwendag - presenteert Kitty Jong, FNV vicevoorzitter, het witboek over ongelijke beloning en het samenhangende onderzoeksrapport over seksueel geweld op en rond de werkvloer in Alkmaar. Dat doet zij in het Vakbondshuis in het Kwakelhuis aan de Noorderkade 2e.

Vrouwen krijgen gemiddeld 16% minder betaald dan mannen, hebben vaker een onzeker contract, krijgen minder waardering en kunnen minder snel doorgroeien. Dat vindt FNV niet oké. De vakbond wil gelijk loon voor gelijk werk. Zo wordt ook geen ongelijk pensioen opgebouwd.

Na presentatie van het witboek start de viering van de Vrouwendag voor FNV-leden in regio Alkmaar en ook geïnteresseerden, met workshops over gelijke beloning, de pensioen wijzer en #metoo - aanpak geweld en mediabeleid. Preventie en oplossing vereisen volgens de vakbond van  landelijk tot lokaal inspanningsbeleid.

Het programma begint om 18:45 uur, inloop is vanaf 17:00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor inlichtingen kan men bellen naar Lil Brouwer via 06-53942515.
Pin It
Bekeken: 2446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/