In het kader van het 500-jarig bestaan van de Grote Kerk heeft het Alkmaarse Fotocafé van Artiance een fotowedstrijd opgezet met de titel “Perspectief - De Grote Kerk zag en ziet alles”.

Ook al is er door de jaren heen veel veranderd: de Sint Laurenskerk is al eeuwenlang het middelpunt van Alkmaar, zowel fysiek als symbolisch. Door zijn grootte is hij van verre te zien, maar hij zag en ziet ons ook. Dat perspectief moet het uitgangspunt zijn voor de inzendingen.

De fotowedstrijd is voor iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional. Er zijn giftvouchers van Cameraland voor de top drie mooiste foto's, uitgekozen door een jury, en een luxe fotoalbum van Myalbum.nl voor de publieksprijs.

De jury bestaat uit burgemeester Piet Bruinooge, LoekSpaans (voorzitter historische vereniging Alkmaar), fotograaf Bas Losekoot, Ema Najetovic (SHUFFLE magazine) en Christi Klinkert (conservator Stedelijk Museum)

Foto's kunnen tot en met 5 mei ingezonden worden via artiance.nl/evenementen/perspectief/. Een selectie wordt in de zomer tentoongesteld in de Grote Kerk.
Pin It
Bekeken: 3293x
https://ee.itk.ac.id/data/