Achter de steekpartij in Heerhugowaard, waarbij medewerkers van de plantsoenendienst die toevallig in de buurt waren de dader overmeesterden, blijkt een dramatisch verhaal te zitten, zo meldt mediapartner NH Nieuws.



De vrouw die de aanval ternauwernood overleefde is de ex van Owen Bosvelt, en de moeder van zijn 3-jarige zoon. De man die haar heeft neergestoken is Bosvelt's eigen vader.

Bosvelt trof die dag zijn vader, die bij hem woonde niet thuis aan. Toen hij de berichtgeving zag over de steek- en schietpartij herkende hij direct de straat waar mijn ex woont en de fiets van zijn vader.

Het leven van Bosvelt en zijn vrouw ziet er van het ene op het andere moment heel anders uit omdat pasgeboren zoon Daan ernstig gehandicapt blijkt te zijn. Ze krijgen onenigheid over de zorg van Daan en uiteindelijk leidt het verschil van inzicht tot een pijnlijke scheiding.

Er werd met modder gegooid en op het dieptepunt werd er zelfs aangifte van mishandeling tegen Bosvelt gedaan, daardoor kreeg hij een contactverbod. Wekenlang mocht hij zijn zoon niet zien. Ook zijn ouders waren hier kapot van.

Bosvelt vindt het verschrikkelijk dat zijn vader dit heeft gedaan, zijn vader heeft altijd voor anderen klaargestaan en nu dit. Hij distantieert zich totaal van wat zijn vader heeft gedaan en hoop toch nog steeds dat hij eruit kan komen met zijn ex-vrouw.


Pin It
Bekeken: 3065x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/