Ruim een jaar geleden trok Politie Alkmaar-Duinstreek de deuren achter zich dicht op het politiebureau aan het Mallegatsplein, zodat het pand grondig gerenoveerd kon worden. Het moment van terugkeer is bijna aangebroken en het basisteam biedt een kijkje in het nu hypermoderne bureau.

De politie geeft iedereen wonende in het werkgebied Alkmaar-Duinstreek de kans om een kijkje te nemen in het bureau tijdens de 'Betonborrel' op donderdag 8 maart, van 19:30 tot 21:30 uur. Na de rondleiding staan een hapje en alcoholvrij drankje klaar.

Een rondleiding is te winnen door vóór 1 maart een eigen foto in te sturen met een politie-gerelateerd onderwerp en daarbij te motiveren waarom nou juist jij de rondleiding verdient. De 50 leukste inzendingen worden uitgekozen. Inzendingen gaan via de Facebookpagina van het evenement.
Pin It
Bekeken: 3721x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/