De twee laadpalen voor elektrische auto's blijven staan voor het wooncomplex De Regentes aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar. Dit meldt het NHD. De rechter heeft de bezwaren van bewoners gehoord en geoordeeld dat de gemeente alle procedures correct heeft gevolgd en dus volledig in haar recht staat.

Bewoners van De Regentes stapten naar de bestuursrechter om de twee oplaadplaatsen voor de deur naar de overkant van de weg te krijgen. Van de vier parkeerplekken zijn er twee over voor gewoon parkeren, waardoor thuis- en mantelzorgers niet meer voor de deur zouden kunnen parkeren. Daarnaast zou de stoep te smal geworden zijn door de laadstations.

De gemeente kon aantonen dat de juiste handelswijze is gevolgd en dat hett trottoir aan de regels voldoet. Ook werd gesteld dat er met een vergunning aan de overkant geparkeerd kan worden en zelfs in de Hout. Er zou in de buurt dus genoeg plek zijn voor de zorgverleners. De bewoners hebben die plaatsen zelf namelijk niet nodig, zo stipte de gemeente fijntjes aan. Zij hebben een parkeergarage onder het gebouw.

Daarnaast klaagden de bewoners over te weinig controle op de twee laadplaatsen. Elektrische auto's moeten weg als ze opgeladen, maar zouden er soms de hele dag staan. Of de gemeente hier iets aan gaat doen, meldt het NHD niet.
Pin It
Bekeken: 2830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/