Alkmaar Centraal


Naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart organiseert stichting Uit een debat om de politieke standpunten betreffende cultuur in Alkmaar tegen het licht te houden. In stichting Uitย zijn verschillende professionele culturele organisaties in Alkmaar verenigd.
Raadsleden van de deelnemende partijen worden op 13 maart uitgenodigd plaats te nemen in een heuse politieke arena, waar zij zich, naar aanleiding van prikkelende stellingen, mogen uitspreken over het culturele klimaat in Alkmaar.
Journaliste Margriet Brandsma leidt dit interactieve debat, waarin cultuureducatie, culturele evenementen, ruimte voor een rafelrand, investeringen en verbinding in de stad aan de orde komen. Ook het publiek wordt verleid zijn of haar mening te geven. Alle aanwezigen ontvangen een creatief aandenken aan de Politieke Arena.
Het debat vindt plaats in de kleine zaal van Podium Victorie. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend en het debat start om 20.00 uur. Om 22.00 uur wordt afgesloten en is er tijd om informeel na te praten. Aanmelden is mogelijk viaย Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl