Op de Alkmaarse singel is het asfalt vergaan tussen de Bergerhoutrotonde en de Molen van Piet. In september vorig jaar zou de gemeente de weg renoveren maar dit is een jaar opgeschort omdat de werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug eerst worden afgerond.

Het 'fluisterasfalt' ligt er al jaren, maar blijkt niet geschikt voor het vele verkeer over de Geester- en Kennemersingel. Het resultaat is dat de omgeving bezaaid ligt met losgereden grint en er zitten zelfs gaten in de weg. De beschadigingen leveren veel geluidsoverlast op voor omwonenden.

Van de opschorting van de werkzaamheden was de omwonenden niets bekend, tot één van hen verhaal ging halen bij de gemeente. Ze willen spoedige reparatie tegen de overlast en denken ook aan aanvullende maatregelen zoals gevelisolatie en geluidswerend glas.
Pin It
Bekeken: 2920x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/