Wesley Eikenaar is op zoek naar leden voor zijn nieuwe scrabbleclub. De 17-jarige student speelt graag scrabble en hoopt dat er meer, vooral jonge, Alkmaarders zijn die niet digitaal via een app als Wordfeud willen spelen, maar gewoon met een spelbord op tafel.

Scrabble in clubverband is misschien een onbekend begrip en daar wil Wesley  verandering in brengen door een scrabbleclub op te richten in Alkmaar. In november speelde hij zijn eerste toernooi in de derde categorie en werd meteen derde. Dat smaakte naar meer.

Maar er bleek geen club in de buurt te zijn waar Wesley in zijn vrije uurtjes terecht, dus besloot hij maar een eigen scrabbleclub op te richten onder de naam ‘De gouden zet’. Volgens Wesley lopen app spelers iets mis: “Er is geen menselijk contact. Daarnaast vraagt scrabble veel meer strategie, tactiek en inzicht.”

Het plan is om één keer per week samen te komen om te spelen. Wesley hoopt natuurlijk op veel mensen ongeveer van zijn leeftijd, maar iedereen is welkom. Wie meer wil weten kan kijken op degoudenzet.nl.
Pin It
Bekeken: 3033x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/