De Junior Kamer Heerhugowaard heeft visueel/gehandicaptensportvereniging Revas Showdown een sponsorbedrag toegezegd om niet alleen de Showdownsport te bevorderen maar ook een nieuwe en verbeterde wedstrijdtafel aan te kunnen schaffen.

De showdownsport is één van de weinige sporten die bij uitstek geschikt is om door blinden en slechtzienden te worden beoefend. Het speelveld is een lange tafel met een opstaande rand. Aan de korte zijden zit een doelgat, dat door een geblindeerde speler wordt verdedigd.

Met een rechthoekig batje in de hand probeert de speler een aanstormende rinkelbal uit het doel te houden en daarna de rinkelbal met effect en grote snelheid terug te spelen .

Actief talent Alkmaar is gevraagd de nieuwe wedstrijdspeeltafel te ontwerpen en te maken. In de afgelopen twee jaar is met veel zorg en toewijding aan de opdracht gewerkt . Gedurende de bouw van de speeltafel kwamen vele knelpunten naar voren; de oplossing daarvan vergde nogal wat tijd.

Woensdagmiddag was het zover en kon de speeltafel worden overgedragen bij Actief Talent in Alkmaar. Wethouders Leo Dickhoff van Heerhugowaard en Anjo van de Ven namen het officiële gedeelte voor hun rekening en probeerden natuurlijk ook nieuwe tafel even uit.
Pin It
Bekeken: 2723x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/