De bekendste en wellicht meest bevlogen boswachter van ons land, Arjan Postma, geeft donderdag 8 februari een boeiende lezing over natuur in het kerkje Noordeinder Vermaning in Noordeinde.

Postma is een geboren verteller. Hij treedt op in televisieprogramma’s, geeft lezingen en rondleidingen en schrijft boeken. De boswachter vertelt graag hoe je de meest fantastische avonturen kunt beleven - gewoon in Nederland, vaak dichtbij huis.

Als je weet waar slechtvalken jagen, kun je er bij zijn. En als je weet wanneer de zeevonk verschijnt, zie je de zee zeldzaam mooi oplichten. Dat geldt voor talloze gebeurtenissen in de natuur. Als je op het juiste moment op de juiste plaats bent, zit je op de eerste rij. Niet voor niets heet zijn meest recente boek: Buiten gebeurt het.

Arjan Postma leert je kijken door de ogen van een boswachter. Of je nu door het bos loopt, op het strand bent of in je eigen achtertuin op zoek gaat, met zijn informatie zul je dingen ontdekken die vroeger verborgen bleven.

Wie zeker wil zijn van een plek in het pittoreske kerkje op donderdag 8 februari doet er goed aan even te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0299 673448. De lezing begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.
Pin It
Bekeken: 3003x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/