Dit jaar bestaan ze 100 jaar, De Alkmaarsche Waterratten, maar inmiddels kent iedereen ze als DAW. Tijdens het jubileum jaar worden er de nodige activiteiten en festiviteiten georganiseerd en één ervan gaat zeker de boeken in als hoogtepunt.

DAW mocht afgelopen weekend namelijk het NK synchroonzwemmen organiseren. En dat is dubbel bijzonder omdat de Hoornse Vaart eigenlijk een beetje aan de kleine kant is voor een evenement van dit formaat. Maar vanwege het jubileum werd toch besloten dat DAW de eer te beurt viel om het te organiseren.

Tijdens twee dagen lang is er volop in het water 'gedanst' door dames met de voldoende spierkracht en uithoudingsvermogen en niet te vergeten een goed gevoel voor ritme. Presentatie is enorm belangrijk, dus smeren de dames voor ze beginnen gelatine in het haar. Wat normaal gesproken in pudding te vinden is, wordt hier gebruikt om alles perfect in model te houden.

Tijdens de zaterdag lag de focus op techniek, en dat betekent de nodige verplichte onderdelen. Zondag mochten de deelnemers een vrije uitvoering laten zien, en dat betekent vaak het nodige atletische spektakel.
Pin It
Bekeken: 2812x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/