Al twintig jaar wordt mensen met een beperking bij Atelier de Voordam de gelegenheid geboden kunst te maken. Vanaf 26 januari heet het Atelier 'Lef en Co'.

Bij Atelier de Voordam werd naast kunst ook gewerkt aan andere producten, zoals leuke hebbedingetjes voor in de huiskamer. Maar bij Lef en Co is dat anders; hier ligt de nadruk volledig op het maken van kunst.

Er wordt gewerkt in thema’s waarvoor ook kunstenaars en deskundigen binnen een vakgebied worden uitgenodigd. Lef en Co heeft een galerie waar zowel kunstenaar als cliënten kunnen exposeren.

Vanaf de opening op 26 januari is er een vilt-expositie die bestaat uit kunstzinnige werken van cliënten die in samenwerking met viltkunstenares Daphne Brasser zijn gemaakt.

De deuren van Lef en Co zijn geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 15:00 uur. De Vilt-expositie is te bezoeken tot 31 maart.
Pin It
Bekeken: 3075x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/