Het college van B&W wil voor podium Victorie een uitzondering maken op de strenge horecaregels die gelden voor evenementen in de buitenlucht. Podium Victorie mag tien keer per jaar het dakterras openstellen voor muzikale evenementen.

Voor het poppodium is dit een geweldige kans om in de zomermaanden een tegengeluid te geven aan de bruisende binnenstad. Maar ook om de vaste bezoekers van het poppodium een buitenprogramma te kunnen aanbieden met optredens van artiesten en dj's. Ook een filmavond organiseren samen met Filmhuis Alkmaar behoort tot de mogelijkheden.

Aan het openstellen van het dakterras stelt het college wel een aantal voorwaarden zoals bijvoorbeeld dat het dakterras niet van buitenaf bereikbaar is en om klokslag middernacht dicht gaat. Wel mag het terras één keer in het jaar tot 03.00 uur openblijven voor de 'koptelefoondisco' Silent Everything.  Het college geeft ook toestemming om tijdens deze avonden een biertap te plaatsen op het terras.
Pin It
Bekeken: 3012x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/