Op zondag 28 januari organiseert Brigitte Rijmers een workshop 'Leren loslaten door mantrazingen en visualisaties'. Een nieuw jaar begint bij veel mensen met goede voornemens, maar na verloop van tijd vervallen de meeste mensen weer in oude patronen.

Deze workshop helpt deelnemers goede voornemens tot een succes te maken door oude patronen los te laten middels mantrazingen. Hierbij worden ze begeleid met visualisaties en andere oefeningen door bewustwordingscoach Brigitte Rijmers.

De workshop duurt van 13:00 tot 17:00 uur en vindt plaats aan de Westerweg 14 in Alkmaar. De vroegboekers betalen 34 euro, aan de deur zijn de kosten 37 euro. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2049x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/