Zaterdag 20 januari wordt in de Robijn Concertzaal de voorronde van het nationale Steinway Pianoconcours 2018 gehouden. Publiek is van harte welkom en heeft vrije toegang. Ook voor de halve finale op 17 maart is toegang gratis.

Dankzij de Alkmaarse hoofdsponsor Ypma Piano’s - Steinway Center Nederland, dat volgend jaar zijn 150-jarig bestaan viert, kan het concours weer doorgang vinden.

Totaal 50 jonge en ambitieuze pianisten proberen via twee ronden een finaleplek in het Concertgebouw in Amsterdam te bemachtigen. Er zijn drie categorieën waar de vakjury zich op richt: A tot 11 jaar, B tot 14 jaar en C tot 17 jaar.

Tijdens de finale in Het Concertgebouw, met als presentatrice Dieuwertje Blok, wordt zowel een jury- als publieksprijs uitgereikt. De winnaar van categorie C vertegenwoordigt Nederland in september tijdens het Internationaal Steinway Festival in Hamburg. Hoogtepunt is een optreden voor 2.000 man publiek in de Laeiszhalle.

Toegang voor de voorronde en halve finale in de Robijn Concertzaal in Alkmaar is gratis. Kijk voor meer informatie of inschrijven op steinwaypianoconcours.nl. Kaarten voor de finale zijn binnenkort te koop via concertgebouw.nl. (foto: Facebook Steinway Concours)
Pin It
Bekeken: 2362x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/