Een drietal jongens heeft zaterdagavond in Alkmaar twee tieners uit Heiloo mishandeld. De twee liepen met drie vrienden rond 19:50 uur op de Paternosterstraat toen één van hen opeens een duw kreeg. Toen daar iets van werd gezegd vielen er klappen.

De vijf liepen weg, maar ter hoogte van de Grote Kerk werd één van de jongens opnieuw door de daders vastgepakt en moest twee kopstoten incasseren. Een tweede slachtoffer werd onderuit gehaald en kreeg meerdere schoppen tegen zijn hoofd. Daarna renden de daders weg richting de Paardenmarkt.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gegaan waar de politie werd gebeld. De daders zijn tussen de 14 en 17 jaar oud. Twee van hen waren licht getint, de derde was blank met blond haar. Meer details zijn te vinden op politie.nl.

De politie zoekt getuigen van de mishandeling.
Pin It
Bekeken: 3008x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/