De eerste dag van de Futsal Cup in de Hoornse Vaart te Alkmaar is zeer geslaagd. De meisjesteams van de Heerhugowaardse gastclub Reiger Boys pakten donderdag helaas geen overwinning, maar het was een dag met goed voetbal, een gezellige sfeer en veel publiek.

De ochtend en begin van de middag was voor de vier meidenteams onder 12 jaar. De Reiger Boys Talents werden derde en de Reiger Boys (1) gingen na de poule naar de finale tegen Pernis. Die zinderende strijd eindigde in 2-2, waarna de gastclub moest afleggen tijdens de strafschoppen.

De MO16 competitie bestond uit negen ploegen verdeeld over twee poules. De twee teams van DIA Meidenacademie uit Teteringen kwamen sterk naar voren, maar pleegden zustermoord in de halve finale. Team 1 moest op tegen Reiger Boys of de verassing Kolping Boys.

De Alkmaarders werden door Reiger Boys verslagen en werden uiteindelijk vierde tegen DIA 2. DIA 1 won de finale.  In een tactisch schaakspel scoorde de Teteringse ploeg eenmaal en dat bleek voldoende. De enige echte opgelegde kans voor Reiger Boys werd door de DIA-keepster gepareerd.
Pin It
Bekeken: 2399x
https://ee.itk.ac.id/data/