De organisatie van Openluchttheater De Oude Kwekerij en haar artiesten en bezoekers beleefden een mooi jaar. Alle zes Open Podia gingen door en kenden een scala van muzikale optredens, dichtwerk, toneel en cabaret. Een nieuw seizoen staat alweer in de steigers.

De Open Podia staan van april tot en met september gepland op de vierde zondag van de maand. Lokale amateurs krijgen dus weer zes zondagen de kans om podiumervaring op te doen of gewoon in een ongedwongen sfeer op te treden voor publiek.

De werkgroep Openluchttheater is alvast op zoek naar mensen die een deel van een middag willen verzorgen.  Er is geen financiële vergoeding, maar wel een boel plezier mogelijk.

Het amfitheater heeft een zeer goede akoestiek dus versterking is niet nodig, maar er is wel stroom beschikbaar. Het speelvlak meet 6,5 bij 6,5 meter en er is plek voor 200 man publiek. Er is een toilet en gelegenheid tot omkleden. Bij slecht weer wordt een tent opgezet, of de voorstelling wordt verplaatst naar het Parkhuis.

Park De Oude Kwekerij ligt achter NS-station Alkmaar aan de Jan van Scorelkade 6, tussen de wijken Bergerhof en Bergermeer. Voor verdere informatie, ga naar parkdeoudekwekerij.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl