In januari houdt Artiance een reeks open lessen om het aanbod van de Alkmaarse centrum van de kunsten ten toon te spreiden. Er is voor ieder wat wils om te bekijken of aan mee te doen.

In de ateliers van Artiance zijn in de week van 8 januari open lessen schilderen, tekenen, beeldhouwen, etsen, edelsmeden en fotograferen. Kinderen kunnen op woensdagmiddagen terecht in het speciale Kinderatelier.

In januari starten er verschillende nieuwe theater- en musicalgroepen voor kinderen vanaf 6 en vanaf 12 jaar. Deelnemers leren dansen, zingen en toneelspelen tegelijk.

Ook voor muziekliefhebbers is er plek. Wie een instrument wil leren spelen kan gewoon instappen bij diverse klassen. Kinderen kunnen in januari starten met de kindercursus ‘Muziek iets voor jou?’.

Balletschool Attitude organiseert diverse danslessen voor kinderen en verder is er nog buikdansen, moderne dans, dansconditie, flamencodans, alles onder leiding van professionals.

Inschrijven en meer informatie via artiance.nl.
Pin It
Bekeken: 2638x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/