De politie heeft het tijdens de jaarwisseling relatief rustig gehad in de Alkmaarse wijk De Mare, twittert wijkagent Bas Wijnen. Hij kon daardoor met een collega assisteren bij een aanhouding op heterdaad van twee inbrekers in een aangrenzende wijk.

Eerder op de avond bleek dat inwoners rond het Europaplein doodleuk een verzameling kartonnen dozen met inhoud hadden gecreëerd bij afgesloten afvalcontainers, ondanks de gemeentelijke instructie om dit juist niet te doen. De politie heeft het afval vanwege brandgevaar laten verwijderen.

Ook heeft de politie ter brandpreventie het disselslot van een caravan in De Mare opengebroken om hem weg te kunnen slepen.

Wijkagent Wijnen bedankt wijkbewoners voor een gezellige en rustige jaarwisseling, en is in het bijzonder dankbaar voor de lekkere Surinaamse hapjes aan de Wielingenweg.
Pin It
Bekeken: 3113x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/