Op vrijdag 5 januari organiseert Hortus Alkmaar een workshop over kruiden die je maag en darmen tot rust brengen of je spijsvertering juist stimuleren.

Deelnemers krijgen een presentatie over de meest voorkomende maag- en darmklachten en hoe deze met kruiden te voorkomen. Ze proeven een kruidenelixer dat helpt bij de spijsvertering en maken zelf een op persoonlijke behoeften afgestemd kruidenbuiltje. De bij de workshop horende reader staat vol met handige tips voor thuis.

De kruidenworkshop duurt van 19:30 tot 21:30 uur en kost 17,50 euro per persoon inclusief thee en de ingrediënten voor het kruidenbuiltje. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2544x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/