Dinsdagochtend 9 januari geeft fondsenwerver Miranda Goudsblom van Bibliotheek Kennemerwaard de workshop ‘Planmatig fondsenwerven & subsidies aanvragen’.

Deelnemers leren op praktische wijze hoe lokale en landelijke fondsen te vinden voor een project, hoe een projectplan met begroting en dekkingsplan op te stellen en hoe achteraf verantwoording af te leggen. Natuurlijk gaat de workshop ook over contact leggen met mogelijke geldschieters en hoe kans op succes te vergroten bij de aanvraag.

De workshop wordt mede aangeboden door de Stadsambassade Alkmaar en duurt van 09:00 tot 13:00 uur. De prijs is schappelijk gehouden, namelijk 35 euro incl. btw per persoon. Aanmelden kan via workshops.stadsambassadealkmaar.nl.

Op dinsdag 30 januari geeft Ema Najetovic een aanverwante workshop, met het thema ‘sponsoring & crowdfunding’. Ook volgen er nog workshops over bijvoorbeeld Facebookmarketing en evenementenorganisatie. De workshopgevers zijn allemaal Alkmaarders die succesvol en inspirerend zijn op hun vakgebied en een waardevol netwerk hebben in de stad.
Pin It
Bekeken: 2541x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/