Zaterdagavond vond een overval plaats op een huis aan de Reviusstraat in Alkmaar. Het daar wonende echtpaar heeft de daders heldhaftig het huis weer uit gewerkt.

Toen er rond 21:00 uur werd aangebeld, dacht de 71-jarige man des huizes dat de krantenbezorger voor de deur stond om hem fijne feestdagen te wensen en zijn fooi te innen.  Hij trof echter twee vreemde mannen voor de deur, die hem direct naar binnen duwden.

Ondanks zijn leeftijd, weigerde de man zich over te geven en ging met hen in gevecht. Tijdens die worsteling riep hij de hulp van zijn vrouw in. Met z'n tweeën duwden ze de mannen naar buiten, waarna het tweetal ervandoor ging. Ook een derde man die op de uitkijk stond, sloeg op de vlucht.

Door het dappere verweer hebben de overvallers niets buitgemaakt. Wel zijn de twee bewoners tijdens de worsteling lichtgewond geraakt.

Direct na de overval heeft de politie Burgernet ingezet en de buurt uitgekamd, helaas zonder resultaat. Een van de overvallers is ongeveer 20 jaar oud en 1,80m lang. Hij had een vlassig baardje en droeg een blauwe joggingbroek, blauwe jas en grijze muts.

Wie meer denkt te weten over de overval, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2926x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/