Het 4e Internationale Volleybal Toernooi Alkmaar staat voor de deur. Op donderdag 28 en vrijdag 29 december nemen acht jeugdteams het tegen elkaar op, waaronder drie buitenlandse delegaties. Vanuit de regio doen Dinto uit Warmenhuizen mee en natuurlijk gastclub Alvoco. Toeschouwers zijn van harte welkom om het volleybaltalent in actie te zien.

Het toernooi wordt gehouden in Sporthal Oosterhout aan de Vondelstraat en de finale begint op vrijdag 29 december rond 15:00 uur.

Alvoco en Dinto nemen het op tegen Bovac uit het Belgische Bouwel en twee teams van titelverdediger Northern Lights Juniors uit Burnsville, Minnesota (USA). Dan is er nog Sportjeal uit Amsterdam en ook RTC Groningen stuurt twee teams. Een aantal andere teams moest helaas afzeggen.

Alvoco organiseert het 4e IVTA vanuit de clubgedachte 'Presteren vanuit Plezier'. De Alkmaarse vereniging wil de jeugd internationale ervaring op laten doen, maar ook de gezelligheid en de culturele uitwisseling zijn belangrijk.

Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers uit de regio Alkmaar.

Toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op ivta.nl.
Pin It
Bekeken: 3016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/