Vrijdagmiddag kwamen wethouder Anjo van de Ven en 2 roze medewerkers van het Bezorgeloosch team een kerstboom brengen bij het Sociaal Pension in Alkmaar.

Financieel dienstverlener Zorgeloosch heeft de afgelopen periode onder de noemer 100 bomen, 100 dromen 100 kerstbomen weggegeven aan mensen die daarvoor werden genomineerd door anderen. Een actie die de landelijke pers haalde.

De allerlaatste boom kwam naar Alkmaar op aangeven van wethouder Van de Ven die vond dat een kerstboom niet mocht ontbreken in de kantine van het Sociaal Pension in Alkmaar dat voor 34 mensen die eigenlijk nergens anders terecht kunnen een thuis is.

Na een kruip door sluip door operatie kwam de boom op z'n bestemming aan en kon het grote optuigen beginnen. Met vereende krachten en een beetje geduld werd een fraaie boom gerealiseerd. Uiteraard werd uiteindelijk ook een piek geplaatst en was de klus geklaard.
Pin It
Bekeken: 3805x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/