Wintercircus Arlette Hanson, komt deze kerstvakantie weer naar Alkmaar. Zondag 31 december is de nieuwe show 'Fraaie Fratsen!’ te beleven in Theater De Vest.

Het Wintercircus reist al 39e jaar langs Nederlandse theaters en de langstlopende theaterproductie in het land. Directeur Arlette Hanson heeft er een eigentijds circustheater van gemaakt dat kenners zien als hét Nederlandse antwoord op grote circussen als Cirque du Soleil. Tóch is het Wintercircus een echt gezellige familieshow gebleven.

Er ligt geen piste vol zaagsel op het toneel; er staat een compleet pretpark. De medewerkers van dit pretpark Fratsenland nemen je mee in hun belevenissen. Messen vliegen door de lucht. Hoeden ook én ze veranderen in een kikker. Er worden handstanden gemaakt op botsauto’s. Geitjes zijn in voor geintjes. Een man en vrouw verbluffen in een acht meter hoge mast en zes teckels stelen de harten van het publiek.

De internationale cast neemt je mee in een adrenaline pompende achtbaan van emoties. Dit is geen feel good movie, maar een goed gevoel spektakel dat complete gezinnen een topdag bezorgt.

‘Fraaie Fratsen!’ is alleen op 31 december om 15:30 uur te beleven in De Vest. Kaarten zijn verkrijgbaar via theaterdevest.nl of aan de balie. Meer informatie op wintercircus.nl.

Vooraf wordt om 12:00 uur circusles voor kinderen van 6 jaar en ouder gegeven. Er is plaats voor 60 kinderen. Deelname is alleen mogelijk voor kinderen met een kaartje voor de voorstelling.
Pin It
Bekeken: 2571x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/