Binnenkort start weer een Nieuwjaars Afvalrace bij Sportinstituut Tom van der Kolk in Alkmaar. De Afvalrace is een succesvol programma van tien weken voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. Voorafgaand is er op zondag 7 januari een gratis inspiratiemiddag.

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten, maar toch blijft het vaak bij goede voornemens. Daarom organiseert Tom van der Kolk een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden.

De Afvalrace onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak in teamverband. Deskundige voedingscoaches bieden een leuk en lekker voedingsprogramma op maat, dat gemakkelijk te volgen is en kant-en- klare boodschappenlijstjes omvat.

Tom van der Kolk: “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. Het mooie zal zijn dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.”

Ter kennismaking is er zondag 7 januari een inspiratiemiddag van 16:00 tot 17:00 uur, waaraan 50 mensen gratis mogen deelnemen. Het is niet nodig om lid te zijn van het sportinstituut, maar belangstellenden moeten zich wel even aanmelden via tomvanderkolk.nl/afslanken.

Foto: top drie van de Afvalrace januari - april 2016. Winnaar Albert Boer raakte maar liefst 12 kg kwijt en ging van 34.2 naar 22.8% vet.
Pin It
Bekeken: 2938x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/