Zaterdagavond speelden de DAW-dames thuis tegen ZVL4 uit Leiden. DAW was niet compleet en maar liefst drie speelsters uit het onder 15-team sprongen bij. De thuisploeg weerde zich kranig, maar uiteindelijk won de nummer twee in de 2e Bondsklasse A met  2-10.

In de jonge samenstelling kon DAW tot halverwege de wedstrijd de tegenstander goed bijhouden. Een 0-2 achterstand werd via Romee Heister en Saskia Kansen weggewerkt. Daarna volgde weer een tegendoelpunt en werd het tweede kwart afgesloten met 2-3.

Vanaf toen was het geroutineerde ZVL4 aan de macht. In de derde kwart liepen de gasten uit naar 2-6 en ze sloten na het spelen van de vierde kwart de wedstrijd af met 2-10. Een teleurstellende einduitslag voor DAW, maar de jeugdige speelsters hebben wel kunnen ervaren wat het spelen op dit niveau inhoudt.

Dames 1 van DAW loopt nu gevaar. Het team staat achtste met tien punten uit tien wedstrijden en de drie achterliggers staan allemaal binnen schootsafstand, met een wedstrijd minder gespeeld.
Pin It
Bekeken: 2018x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/