'Hulp verlenen aan hen die het behoeven' is ook een taak van de politie. Zaterdagochtend heeft de Alkmaarse politie hulp verleend aan een 93-jarige vrouw, die bij terugbellen niet opnam. Gelukkig bleek er niets ernstigs aan de hand.

De meldkamer werd 's ochtends gebeld door een hoogbejaarde vrouw en bij het terugbellen nam ze niet op. Agenten zijn naar de vrouw toe gegaan om te kijken of alles in orde was.

Dankzij een buurvrouw met een sleutel van de woning, konden de agenten bij de oude vrouw naar binnen. Ze lag in bed en kon niet meer overeind komen. De agenten hielpen haar uit bed en gaven haar wat te drinken. Omdat de aangaf dat ze last had van haar been, zijn de huisarts en de thuiszorg ingeschakeld.

In afwachting van de thuiszorg is uitgebreid gesproken met de vrouw, die 93-jaar oud bleek te zijn. Ze had vanaf 06:00 uur geprobeerd om uit bed te komen en haar 91-jarige buurvrouw kon haar daarbij niet helpen.

Toen de thuiszorg ter plaatse kwam, hebben de agenten de zorg overgedragen. (foto: Facebook Politie Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2823x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/