Mohamed Ahmed is 19-jarige jongen, opgegroeid in Overdie, met maar één doel voor ogen en dat is naam maken in de kickbokswereld. Daar heeft hij vrijdag een grote stap voor gezet door te winnen op het Enfusion kickboksgala in Dubai. Zondag werd hij uitbundig onthaald op Schiphol.

In 2015 stapte 'Mootje MK' voor het eerst bij het Trefpunt No Limit binnen en meteen was hij verkocht. Begeleiders Lhoucine Ouzgni en Marja van Huffel  van Trefpunt No limit en Team Aussie gingen meteen serieus met Mootje aan de slag gegaan volgens een persoonlijk trainingsplan.

Op 11 november 2017 werd Mootje MK uitgenodigd voor Enfusion Amsterdam, samen met nog drie talenten van Team Aussie, namelijk Ismail, Peper en Daniel. Mootje won glansrijk op punten en een dag later werd hij gevraagd naar Enfusion Dubai te gaan. Natuurlijk zei hij direct "Ja!".

Vrijdag mocht het 19-jarige talent in Dubai laten zien waar hij al die tijd zo
hard naartoe gewerkt had. Het werd een keiharde wedstrijd waarbij Mootje al zijn aangeleerde technieken toepaste en zijn tegenstander versloeg.

Foto:  Ontvangst op Schiphol, Mohamed in het midden met beker in de hand.
Pin It
Bekeken: 5445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/