Ook in 2018 zijn er weer ruim 300 winkels, restaurants en organisaties in Alkmaar aan de AlkmaarPas verbonden. AlkmaarPashouders kunnen met korting winkelen, dineren, naar de film en sporten. Bijna 15.000 Alkmaarders hebben een AlkmaarPas en maken gebruik van vele kortingen en acties in de gemeente. De nieuwe pas kost 11 euro.

Pashouders krijgen naast korting bij ruim 300 organisaties een aantal extra’s: korting bij Theater De Vest en Artiance, en een gratis bioscoopkaartje ter waarde van 11 euro bij de VUE bioscoop. Precies de kosten voor de pas dus.

Er zijn regelmatig tijdelijke acties, zoals nu in december 50% korting op kaartjes voor wintercircus Arlette Hanson en korting op een familiepakket oliebollen bij Suzette Crêperiebar.  Wie geen AlkmaarPas 2017 heeft kan die nog snel even kopen. Dan krijg je die voor 2018 er gratis bij.

Naast de fysieke pas is er de gratis AlkmaarPas App met kortingscodes. Ook biedt de app een handig overzicht van deelnemende organisaties en het actuele tegoed.

Meer informatie, met ook een tip van de maand, is te vinden op AlkmaarPas.nl. De AlkmaarPas is te koop via elf verkooppunten in de stad en via alkmaarmarketingshop.nl.
Pin It
Bekeken: 2877x
https://ee.itk.ac.id/data/