Zowel op zaterdag 23 als zondag 24 december kunnen kinderen van 7 tot en met 12 jaar met Artiance meedoen aan een spetterende musicaldag in het Alkmaarse wijkcentrum van Daalmeer. Alles draait op beide dagen van 10:00 tot 16:00 uur om de musical ‘Mamma Mia’.

Dancing Queen, Money Money Money; de liedjes van ABBA waren vroeger grote hits en vormen de basis voor een leuke workshop met veel dans. Docenten Bertine Verbeek en Marlies van Winkel spelen zelf musicals en zullen de kinderen leren zingen, dansen en ook een beetje toneelspelen. Verder wordt er geknutseld aan iets dat goed van pas komt tijdens het afsluitende optreden om 15:30 uur.

Aanmelden voor een van de musicaldagen kan via stadskidsalkmaar.nl.

Wie de smaak te pakken heeft, kan na de kerstvakantie instappen in één van de musicalklassen bij Artiance. Aan het eind van het cursusjaar geven de musicalklassen 1 (6-9 jaar) een spetterende presentatie in de theaterzaal van Artiance. De klassen 2 (9-12 jaar) maken een gezamenlijk musicalconcert met veel zang en echte videoclips. Veel van de filmpjes worden gemaakt tijdens een musicalkamp in Schoorl.

Meer informatie op artiance.nl.
Pin It
Bekeken: 2315x
https://ee.itk.ac.id/data/