Afgelopen zaterdag werd er in Almelo de Nederlandse judo kampioenschappen teams -18 jaar gehouden. Diverse clubs uit Noord-Holland hebben de koppen bij elkaar gestoken en stelden 3 herenteams en 2 damesteams samen met de beste judoka’s uit Noord-Holland.

Het herenteam 1 uit Noord-Holland met Dylan van der Kolk , Jonathan Houkes en Patrick Groot uit Alkmaar startte met een 3-1 voorsprong tegen Noord-Oost-team, maar verloor uiteindelijk met 4-3. Het hoogst haalbare was nu een 3e plek.

Het team werd op scherp gezet en veegde vervolgens het team Brabant 2 met maar liefst 7-0 van de mat. Ook het team Brabant 1 verloor met 7-0 van de Noord-Hollanders. Hierna wonnen ze ook van het team uit Zuid-Holland Mahorokan-Slingerland met maar liefst 6-1.

In de strijd om het brons tegen team Nijmegen was Dylan van der Kolk op dreef en moest Nijmegen het onderspit delven met 6-1.

Het damesteam 1 uit Noord-Holland met Linda Agterberg, Annick Baas en Noor Boulidam werd in een spannende strijd tegen Herculas net aan 5e.
Pin It
Bekeken: 2159x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/