Meerdere goede doelen in Alkmaar mogen weer rekenen financiële steun van Stichting Specsavers Steunt. Inwoners van de gemeente stemden massaal op de voor 2018 genomineerde lokale goede doelen. Uit de finalisten kozen de winkelteams van Specsavers Alkmaar per filiaal één doel als winnaar.

In Alkmaar zijn de gelukkige winnaars Rolstoelhockeyclub Vios '82 Alkmaar en Music-4U, de gratis cursus van Trompetterkorps Alkmaar, waarmee kinderen vanaf 8 jaar muziek leren maken met een blaas- of slaginstrument.

Tom Kother, optiekpartner bij Specsavers Alkmaar, is blij met de uitkomst: “Wij vinden het fantastisch dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan deze mooie initiatieven. De activiteiten van de gekozen goede doelen leveren een belangrijke bijdrage aan onze lokale samenleving."

Ieder jaar zetten alle Specsavers winkels per klant een vast bedrag opzij voor de stichting. Sinds 2001 wordt aan het einde van het spaarjaar het spaarbedrag verdeeld over de  lokale goede doelen en het landelijke goede doel. Meer op stichtingspecsaverssteunt.nl.

 

 
Pin It
Bekeken: 2748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/