De werkzaamheden in de parkeergarage Karperton, ook wel Krappeton genoemd onder inwoners van Alkmaar, nemen meer tijd in beslag dan verwacht. De bovenste parkeerplaatsen zijn aan het begin van het nieuwe jaar pas weer beschikbaar.

De aannemer is momenteel de verdiepingsvloer aan het voorzien van een nieuwe coating en het beton wordt hersteld. Parkeerservice excuseert zich aan omwonenden voor mogelijke geluidshinder, zo schrijven ze op hun website.

De naam Krappeton, zoals de parkeergarage weleens wordt genoemd, komt voort uit het feit dat veel automobilisten problemen krijgen bij het uitrijden van de parkeergarage, zij vinden het te krap.

Uit een recent onderzoek is gebleken dat bezoekers verder erg tevreden zijn over parkeergarages, ook over de openingstijden zijn zijn meer dan tevreden. Parkeren in de parkeergarage is met € 1,76 euro per uur overigens een stuk goedkoper dan parkeren op straat.
Pin It
Bekeken: 3993x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/