Alkmaar Centraal


Zaterdag 25 november wordt in Grand Café Koekenbier alweer het 18e FeelGood Festival gehouden. Van 15:00 tot 01:30 uur zullen vele regionale bands gratis voor goede doelen optreden. Dit jaar gaan de entreegelden en de netto dagopbrengst naar Wijkcentrum Overdie en Musicians Without Borders.

Jaarlijks organiseert Stichting FeelGood in Alkmaar met hoofdsponsor Koekenbier een benefietfestival. Ooit bedoeld om regionale bands de kans te geven voor publiek op te treden, groeide het uit tot een benefiet, bijvoorbeeld voor zorginstellingen, AZC's en scholen voor speciaal onderwijs.

Naast zeer uiteenlopende muzikale optredens, is er voor kinderen tot 12 jaar van 15:00 tot 18:00 uur knutselworkshops en een dans- en muziekworkshop met danser Queldell en djembé speler Ibu Sylla.

Voor zowel Wijkcentrum Overdie als Musicians Without Borders geldt dat ze op eigen initiatief met de kracht van muziek mensen met diverse culturele achtergronden nader tot elkaar brengen. Muziek verbindt en kan (zieke en zwakkere) groepen mensen in de samenleving gelukkiger maken.

De opbrengst van de FeelGood Festivals is telkens voor de aanschaf van muziekinstrumenten, aanverwante apparatuur of muziekworkshops. Vorig jaar waren Stichting de Vrolijkheid en Stichting Autstekend de goede doelen.

Entree kost 7 euro voor volwassenen, 3 euro voor jongeren van 12 t/m 17 jaar en helemaal niets als je nog jonger bent. Meer info op feelgoodfestival.nl, Facebook en Twitter.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl