Twintig jaar was Dancing Paradise een bekende naam in de regio, maar die naam is verleden tijd. Ruud van Vegt, de nieuwe exploitant van het pand aan de Volger 43 in De Rijp, realiseert zich dat de reputatie als ‘singlesclub’ of ‘feestschuur’ niet iedereen aansprak en zorgt voor een frisse wind door de dancing onder een nieuwe naam 'RIJP!'. Op 25 november is er een introductie 30+ Dancing Party.

“De tijd dat mensen elkaar alleen ontmoetten tijdens het uitgaan en dat daar speciale gelegenheden voor waren, is al lang niet meer. We gaan tegenwoordig uit voor de gezelligheid en om lekker te dansen; die avond moet het einde zijn!”, meent Van Vegt.

RIJP! en MusicParty4U uit ‘t Gooi zorgen op zaterdagen voor een laagdrempelig en gezellig dansfeest voor iedereen van dertig jaar of ouder. “Het concept is niet nieuw, maar in deze regio niet sterk vertegenwoordigd”, aldus de dj's. “In Hilversum trekt zo’n feest al snel 250 bezoekers. We draaien muziek uit de 70’s tot nu. Als het maar lekker klinkt en je erop kunt dansen!”

De naam RIJP! staat uiteraard voor de locatie maar ook voor de doelgroep. Een 30-plusser is geen jong bloempje meer die de hele avond in de kroeg moet staan om niets te missen, maar is onderhand gerijpt.

"RIJP! voelt als een gezellig café met dansgelegenheid en lounge-zitjes. Stap voor stap zullen we ook de ruimte aanpakken, maar alles op z’n tijd," aldus Ruud van Vegt. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw logo en een nieuwe look. Niet alleen in de dancing, maar ook op het internet.

Op zaterdag 25 november is er een feest waarbij mensen kunnen kennismaken met de 30+ Dancing Party's. Gestart wordt met een drankje van het huis en er wordt gezamenlijk geproost. De wekelijkse feesten beginnen om 21:30 uur en entree aan de deur is 10 euro. Meer op rijp-alkmaar.nl en dancing-party.nl/Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 4907x
https://ee.itk.ac.id/data/