Op woensdag 15 november neemt Wijkraad Nieuw Overdie afscheid van voorzitter Marijke Hartog. Zij heeft zich vijftien jaar ingezet als vrijwilliger van de Wijkraad.

Marijke was voor velen een bekend gezicht in de wijk, zette zich fulltime in als vrijwilliger en werd dagelijks aangesproken door bewoners met problemen, complimenten en vragen.

Al enige tijd probeerde de wijkraad nieuwe bestuursleden te vinden, maar dit lukte niet. Na het vertrek van Hartog blijven er nog drie  bestuursleden over en dit is niet voldoende om het werk goed te kunnen blijven doen. De Wijkraad heeft na lang beraad besloten als ‘slapende stichting’ verder te gaan.

Dit houdt onder andere in dat zij niet meer actief deel zullen nemen aan overleggen en geen bijeenkomsten meer organiseren voor omwonenden als er werkzaamheden zijn in de straat of in de buurt. De huidige wijkraad hoopt daarom dat er alsnog mensen opstaan die een nieuwe wijkraad willen gaan vormen.
Pin It
Bekeken: 2852x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/