Maandag rond 17:15 uur is een 14-jarige jongen door drie jongeren van kleding beroofd op de Drechterwaard, bij station Alkmaar Noord. Er is aangifte gedaan en de politie is een onderzoek gestart.

Het slachtoffer liep bij het station, toen hij opeens door drie jongens werd bedreigd en gedwongen werd mee te lopen. Op de Drechterwaard eiste het drietal zijn geld op, maar hij had niets bij zich. Toen is hij beroofd van een aantal kledingstukken. Daarna liepen de daders weg richting de Kreekwaard. Het slachtoffer kwam overstuur thuis, waarna de politie in kennis is gesteld.

De signalementen van de 16 à 17-jarige jongens:
1> Licht getinte jongen, ongeveer 1,75m lang, normaal postuur. Smal dan wel langwerpig gezicht, grotere gebogen neus en beginnend baardje.  Hij droeg een donkere broek en donkerblauwe capuchon.

2> Donkere jongen, tussen 1,75 en 1,80 meter lang met slank postuur. Smal gezicht en zware stem. Hij droeg een strak donker jasje met zwarte capuchon.

3> Licht getinte jongen van ongeveer 1,65m tot 1,75m lang, gezet postuur. Bol gezicht en kort zwart krullerig haar. Hij droeg een donkerblauwe gewatteerde jas tot middelhoogte en een lichte spijkerbroek.
Pin It
Bekeken: 4203x
https://ee.itk.ac.id/data/