Jasskaran Singh, een 17-jarige jongen uit Afghanistan, is de initiatiefnemer en regisseur van de documentaire 'Change of Life'. Hij wil Nederlanders laten zien hoezeer vluchten je leven verandert en waar je als asielzoeker mee te maken hebt in een nieuw en vreemd land.

Jasskaran is vooral nieuwsgierig naar de mening van Nederlanders over vluchtelingen en hij heeft geprobeerd hun leven te tonen in de documentaire. Er komen circa twintig bewoners van het AZC Alkmaar aan bod. Ze vertellen wat wachten in onzekerheid met je doet en wat van nul af aan opbouwen voor een mens betekent.

Change of Life is tot stand gekomen dankzij de bijdrage van Stichting Kinderpostzegels en in samenwerking met Stichting de Vrolijkheid en K1 Cultmedia gemaakt. De documentaire duurt ongeveer 37 minuten.

De film is te zien op woensdag 8 november om 20:00 uur in de bibliotheek in Alkmaar De Mare. Na afloop is er een nabespreking onder leiding van Maureen Hessel. De toegang bedraagt 5 euro. Reserveren van kaarten kan op bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda  of tijdens openingsuren bij de klantenservice.
Pin It
Bekeken: 2918x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/