Bijna automatisch kijk je in de binnenstad omhoog als je wilt weten hoe laat het is. Vanaf bijna ieder punt in de binnenstad heb je zicht op de vier klokken van de Waagtoren. Alleen nu even niet.

Het steigerbouwbedrijf dat het gebouw in de steigers heeft gezet heeft grote spandoeken met bedrijfsreclame voor de klokken gehangen. Zij hebben zichzelf in ieder geval goed op de kaart gezet.

Sander Boon, eigenaar van het steigerbouwbedrijf en geboren en getogen Alkmaarder, meldt; "Ik liep een rondje om de toren en vond het wel een mooie hoogte voor mijn reclamedoeken, en dat vond de klokkenmaker blijkbaar ook". Maar hij verklapt ook gelijk dat hij helemaal niet heeft gelet op de klokken.

Vrijdag wordt de Waagtoren volledig ingepakt, om te zorgen dat er geen puin naar beneden kan vallen. Hoewel er doorzichtig materiaal gebruikt wordt, zullen de klokken, volgens Boon, slecht tot niet zichtbaar zijn.
Pin It
Bekeken: 3515x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/