Sinds twee weken is de crowdfundactie voor De Groene Zwaan in volle gang. Het cultuurhuis van De Rijp moet nodig gerestaureerd worden en dat gaat tonnen kosten. Er is inmiddels ruim 15.000 euro opgehaald, meldt mediapartner NH Nieuws. "Dat is veel meer dan we hadden verwacht", zegt bestuurslid Marga Poel. "Maar we willen naar de 40.000 euro, dus we moeten nog wel eventjes."

Om het streefbedrag te halen wordt alles uit de kast getrokken. Zo gaf Leoni Jansen zondagavond met drie talentvolle muzikanten een benefietconcert. De zangeres zet zich graag in voor De Groene Zwaan. "De atmosfeer is hier heel goed. Iedereen heeft zoiets van 'yes, we mogen een avond uit'. Dat maakt het voor de artiesten ontzettend leuk."

Over 24 dagen moet het bedrag binnen zijn. In de tussentijd staat er nog van alles op de agenda, van een whiskeyproeverij tot een filmcafé. "Dat is ook de bedoeling van De Zwaan", aldus Poel. "Activiteiten moeten voor iedere doelgroep aantrekkelijk zijn en dat geldt ook voor de crowdfunding."

Er is in totaal 407.000 euro nodig om De Groene Zwaan weer mooi te krijgen. "Met de crowdfunding willen we tien procent van dat bedrag binnenhalen". Ondanks het gigantische bedrag houdt Poel de moed erin. "We gaan er met z'n allen voor, dit moet gewoon lukken. We willen De Zwaan nu niet meer oplappen, maar opknappen!"
Pin It
Bekeken: 2949x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/